Anunț numărul 1363 din 07.03.2023

Informatii de interes public :: Anunț numărul 1363 din 07.03.2023

Scurta descriere: Anunț numărul 1363 din 07.03.2023

Privind aducerea la cunoștință generală a faptului că au fost elaborate următoarele proiecte de hotărâri:

                 1.  Proiect de hotarare privind aprobarea încheierii  Actului adițional nr. 6 la Contractul de concesiune nr. 1277 din 06.12.2018 privind Delegarea prin concesiune a serviciului public de salubrizare respectiv activitatea de colectare, transport, depozitare și transfer al deșeurilor municipale inclusiv deșeuri periculoase din deșeuri menajere și managementul Stațiilor de Transfer și al Centrelor de Colectare din județul Bistrița-Năsăud.

             2. Proiect de hotarare privind aprobarea  Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului public de salubrizare, respectiv activitățile de colectare, transport,  stocare temporară,  transfer, sortare, tratare, neutralizare depozitare a deșeurilor municipale, inclusiv deseuri periculoase din deșeuri menajere, managementul Stațiilor de Transfer, al Centrelor de Colectare  și Managementul şi Operarea Centrului de Management Integrat al Deşeurilor Tărpiu din județul Bistrița-Năsăud, forma consolidată.

             3. Proiect de hotarare privind împuternicirea și mandatarea inspectorilor din cadrul Corpului de control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud pentru constatarea contravențiilor și aplicarea sancțiunilor prevăzute în Regulamentul de organizare și funcționare a serviciului public de salubrizare al județului Bistrița-Năsăud și în legislația aplicabilă în vigoaInapoi la pagina principala: "Informatii de interes public"
Download atasamente: "nota_afisare_-hotarari__1___1_.docx",
Statistici website