Informatii de interes public

Informatii de interes public

Ultimele Informatii de interes public

 • Delimitările secțiilor de votare Bistrița Bârgăului
 • Proces verbal numărul 90 din 10.05.2024

  Privind stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot a partidelor politice, alianțelor politice, alianțelor electorale sau din partea organizațiilor aparținând minorităților naționale pentru alegerile autorităților administrației publice locale din anul 2024.

 • Liste candidaturi definitive pentru funcția de primar și pentru Consiliul Local al comunei Bistrița Bârgăului
 • Proces verbal numărul 807 din 12.02.2024

  Privind afișarea proiectelor de hotărâre afișate în data de v01.02.2024.

 • Anunț numărul 635 din 01.02.2024

  La proiectele de hotărâre:

  Privind aprobarea  Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului public de salubrizare, respectiv activitățile de colectare, transport,  stocare temporară,  transfer, sortare, tratare, neutralizare depozitare a deșeurilor municipale, inclusiv deseuri periculoase din deșeuri menajere, managementul Stațiilor de Transfer, al Centrelor de Colectare  și Managementul şi Operarea Centrului de Management Integrat al Deşeurilor Tărpiu din județul Bistrița-Năsăud, forma consolidată.

  Privind aprobarea Actului adițional nr. 7 la Contractul de concesiune nr. 1277 din 06.12.2018 privind Delegarea prin concesiune a serviciului public de salubrizare respectiv activitatea de colectare, transport, depozitare și transfer al deșeurilor municipale inclusiv deșeuri periculoase din deșeuri menajere și managementul Stațiilor de Transfer și al Centrelor de Colectare din județul Bistrița-Năsăud.


   

Lista de documente pentru Informatii de interes public

Statistici website